SIMS 4, DET VIRTUELLE LIV

Skrevet av Ivan Kristian Somby 8B og Sebastian Berg Juliussen.

Sims 4 er et «life simulator» spill og baserer seg derfor på det ekte livet. Spillet ble lansert den 4 september 2014. Spillet ble lansert av EA og er utviklet av Maxis.

I sims 4 kan du lage din egen karakter eller deg selv. Du kan bestemme alt ifra utsende til oppførsel. Du kan til og med lage kjente personer sånn som Donald Trump, Selena Gomez og Petter Nordtug.

Etter at du har laget din egen karakter kan du spille som dem i en verden. Du kan bygge ditt eget hus eller som de fleste gjør, flytte rett inn. Man burde bare flytte rett inn, fordi pengene er veldig viktig, fordi du starter ikke med mye.

Når du har finnet et rimelig hus så burde du finne deg en jobb. Eller du kan bare jukse deg masse penger, som er faktisk anbefalt av utviklerne. Det er viktig og tenke på og finne den rette jobben for din karakter. Dette er fordi du kan ende opp å bo i gata fordi du ikke har mer penger, akkurat som i den virkelige verden.

Etter hvert så må di tenke på å stifte en familie. For å få et barn så må man flytte sammen med et av det motsatte kjønn, også lage et barn. Dette må man gjøre fordi når din dommedag har kommet så taper du fordi du ikke har et avkom.

Det er mange forskjellige måter og dø på. Du kan dø av latter, spist av en ku-plante, drukne (selvfølgelig) og mye mer.

Vi her på Skrim gamerne gir sims 4 en 6,5/10 fordi spillet er avhenging av oppdateringer, expantions og du må logge deg inn hver gang du skal spille. Men spillet er inkluderende og bra. Basis spillet er egentlig 3/4 ferdig.

 

Kilder er: sims Wikipedia.
Bildene er hentet fra: Xbox wire og thesimssource.