SPILLET SOM NESTEN ØDELA SPILLINDUSTRIEN

E. T til Atari er basert på filmen E. T og lar deg endelig være alles kjære og kjente romvesen. Men, spillet har skuffet utallige gamere fra 1982 og slakta nesten hele spill industrien. Her er grunnen.

Av Ivan Kristian 8B og Sebastian Berg Juliussen 8C.

E. T hadde 2 uker til å bli lagd fordi de skulle ha spillet klart til jule tiden. Derfor ble spillet lansert nesten ikke halvveis ferdig engang og var fullt av glither og bugs som drepte sjansen til at spillet noensinne kunne bli noe stort.

Det var 2 millioner som kjøpte spillet til jul, og 1,5 millioner av de 2 millionene som ble solgt ble levert tilbake. Dette førte til at skaperne gikk konkurs nesten med engang og Atari døde nesten like etter.

Legendene sier at 700 tusen kopier ble begravd i New Mexico. I 2014 ble denne legenden bevist etter at noen bestemte seg for å se om legenden var sann. Det endte opp med at de fant 700 tusen kopier av spillet.

Gameplayet er en skam overfor alle gamere som noensinne levde i denne tiden og eide en kopi av spillet.

1,5 av 10 fordi spillet er noe av det verste og bare helt forvirrende. Anbefales ikke og aldri bruk egne penger på dette monsteret av et spill.

En av graverne som viser det første av 700.000 kopier.

Kilder. Wikipedia.
Bildene er hentet fra Amazon og The Japan Times