SUPER SMASH BROS BRAWL, DET SORTE FÅRET I SMASH-SERIEN

Smash bros brawl er et spill innen super smash bros serien og er den tredje lanseringen innen Smash bros serien. Super smash bros brawl er et spill innen fighting sjangeren. Vi skal anmelde super smash bros brawl.

Skrevet av Ivan Kristian Somby og Sebastian Berg Juliussen fra 8b og 8c.

Super smash bros brawl eller forkortet SSBB ble lansert i år 2008 31/1. Skaperen av super smash bros er Masahiro Sakurai.

I super smash bros brawl kan du spille som 37 karakterer fra Nintendo, deriblant Mario, Snake, Link, Olimar, Ike og den mest op karakteren Meta Knight.

Det første Super smash bros spillet het Super smash bros. Dette spillet ble lansert i 1999 og ble spilt på den legendariske Nintendo 64.

Spillet skiftet mekanikk helt fra meele (det andre spillet i serien) til brawl. I meele så var det edge gaurding (som betyr at du gjør sånn at motstanderen ikke kommer på banen) som var greia. Men i brawl så var det chaingrabbing (som betyr at du grabber uten at du lar motstanderen kommer seg løs) som var greia.

Brawl har en variert mengde med items som du kan bruke og en god mengde med gode musikk remixer. Spillet har greie modes og mange karakterer som du vil definitivt bruke god tid på og mestre.

Noen av de mest kjente banene fra brawl er Bridge of Eldin, Yoshi’s Island, Pokémon Stadium 2 og Smashville.

Vi her i «Skrim gamerne» gir super smash bros brawl en 7,5/10 fordi spillet havner i party spill sjangeren og burde derfor helst spilles med 2 til 4 personer. Spillet har en story mode, men når du er ferdig med den blir det kjedelig å spille alene. Det er en god del modes, men når man spiller er det ofte en eller to modes man forholder seg til.

Kilder. Nintendo Wikia og Pixbit