NYE FLAGG TIL SKOLEN


Nå er det mangfolds uke her på Skrim ungdomsskole, dette er første gang noe sånt gjennomføres. Siden det er mangfoldsuke så har skolen fått nytt flagg.

Tekst og Foto: Martine, 9b

Vi på Skrim Ungdomsskole er opptatt av mangfold og at det å være annerledes er helt greit. Vi har også fått opp pride flagget her på skolen, det er en fin måte og vise at vi bryr oss og vil alle vel. Vi har elever her som ikke tør og si i fra at de kanskje er litt annerledes, men det er det vi jobber for og få mer naturlig. At det skal være greit og være annerledes det skal være greit og like en i samme kjønn, og det skal være helt greit og ikke vite helt hva man liker. 

Noen av jentene på 8 og 9 trinn har laget et vegg som representerer alle landene på skolen vår. De har også laget et hjerte med regnbuefarger.

En ny og fargerik vegg på skolen