HVORDAN FÅ EN GOD OPPLEVELSE PÅ SKOLEBALLET

HVORDAN GI BÅDE DEG OG ANDRE EN GOD OPPLEVELSE PÅ SKOLEBALLET 2020 

Hvert år har Skrim ungdomsskole sitt tradisjonelle skoleball, hvor alle trinnene er samlet. For å gjøre denne kvelden koselig for alle er det viktig at du gir deg og andre en god opplevelse.  Her er noen tips til akkurat dette;

Skrevet av: Malika og Emma 9.trinn

– Alle får en dansepartner som vi skal tilbringe den første timen med under det obligatoriske danseopplegget i hallen. Det er derfor viktig at vi gir hverandre et fint smil og har en positiv holdning. Prøv å danse ditt beste! At du prøver, syntes for både partneren din og alle andre. Når partneren din er engasjert, får man mer selvtillit og gjør det samme selv. 

– Under måltidet vil vi oppfordre at dere legger mobilen vekk for å få sjansen til å bli bedre kjent med nye medelever! Dette gjør også kvelden til det bedre, hva er bedre enn å ha en bra kveld med de du tilbringer alle skoledagene dine med. Og i tillegg få en bonus på kjøpet ved at du også blir kjent med flere medelever.

– Inviter dine medelevene til å danse, da føler alle seg inkludert! Lag gjerne store danseringer, de blir aldri for store og det er plass til alle.

– Under skoleballet er alle tre trinnene samlet. Dette gir deg muligheten til og bli kjent med nye medelever! 

– Mange elever bruker lang tid på å finne den perfekte kjolen eller dressen. Et komplement kan gjøre kan gjøre tidsbruken mer verdt det. 

– I grupperommene spredd rundt på skolen har elevrådet pyntet opp bilderom. Ta gjerne fine bilder sammen for å forevige minnene. For å gi alle en positiv opplevelse kan du også invitere flere medelever til å ta bilder. Å ta bildene tar omtrent 10 sekunder, så du mister ikke noe tid av å gjøre noen andre glade.