SKRIM SKOLEBALL

Vi på Skrim ungdomsskole har vårt eget skoleball hvert år. Onsdag før vinterferien skal den morsomme tradisjonen holde sted nok en gang. Dette er slik det foregår:

Tekst og bilde: Marte 9C

Vi møter først opp i gymsalen. Der danses det polonese, Polka, Reinlender, Vals og Sving. Partner velges tilfeldig, men det taes utgangspunkt i at han eller hun skal være av motsatt kjønn. 

Etter at dansen er gjennomført føres festen videre til aulaen. Der blir kinesisk mat servert og lærerne har rollen som vertskap. Deretter settes disko i gang. Skolen leier egen DJ og musikk spilles med elever i full glede ute på dansegulvet. Her er det freestyle som gjelder!

De to siste årene har det også blitt lagd i stand egne rom for å ta offisielle skoleball-bilder. Dette har vi elever benyttes oss av med gode tilbakemeldinger. Antakeligvis et ønske i år også!

Eget elevinnslag holdes også i aulaen. Hvem som helst kan delta for å vise fram sitt talent.

De fleste jenter velger ballkjole som antrekk, men så lenge DU føler deg fin er kjole overhodet ikke «et must». Klesplagget trenger heller ikke være nytt. Å kjøpe brukt kan være like fint som det er godt for lommeboka.

Jeg avslutter med å ønske 8.klasse lykke til på sitt første skoleball. Kos dere masse!