GLAMROOM

«Glamroom» er et festlig marked Arrangert av Ungdomsskolene i Kongsberg. Her blir det muligheter for å tjene en ekstra slant og for å «spice» up garderoben før årets skoleball/fest.

Fredag 10. Januar kl. 18-21 arrangeres «Glamroom» på Vestsiden Ungdomsskole. Det er Ungdomsskolene i Kongsberg som står for dette med blandet annet vår egen Miljøterapaut på Skrim Ungdomsskole i spissen. I hovedsak er dette et festlig marked der man kan kjøpe, selge eller bytte klær og tilbehør til fest. Det blir catwalk med modeller fra skolene, frisørlærlinger vil være til stede for å tipse om fest-frisyrer, og om man trenger å sy om litt så kan sømlærlinger hjelpe til med dette.
Elever, lærere, tidligere elever, søsken og alle andre bekjente inviteres til å levere antrekk til nærmeste ungdomsskole 6-8. Januar. Skolene tar i mot kjoler, dresser, sko og annet tilbehør som kan kjøpes, selges eller byttes. Det er viktig å markere det som blir levert inn med navn, pris og mobilnummer. De klærne som ikke blir solgt må hentes av eier fredag kveld etter markedet
Du kan lese mer  og stille spørsmål om eventet på Facebook: https://facebook.com/events/s/glamroom-festlig-marked/453410815552473/?ti=icl