JULEKOS PÅ SKRIM UNGDOMSSKOLE 2019

En annerledes  dag for elevene på Skrim ungdomsskole, der alle kan være sosiale på tvers av klasser. Her kan du lese litt om dagen, i tillegg til å se film og bildeserie. 

I dag var en glad dag for alle elevene på Skrim ungdomsskole, på denne dagen fikk de nemlig lov å velge hva de vil gjøre.

Elevene gjorde aktiviteter de hadde valgt på tvers av klassene, så fokuset var på å ha det gøy og å være sosial. Elevene valgte mellom mye forskjellig for å ha det gøy sammen. Man kunne lage fuglemat, gjøre negler, pynte på skolen, synge og spille musikk, bake pepperkaker, spille brettspill og mange andre ting. Dette gjorde dagen veldig varierende.

Etter å ha gått rundt og spurt elevene litt er dette elevenes mening: «Jeg synes det er en veldig god ide å la elever velge dagen sin, med god atmosfære har vi det veldig gøy.»

Lærerne så også ut som å ha det gøy: «Det er gøy å se elevene kunne ha en dag de kan glede seg til».

Vi i medieogruppa for dagen syntes denne dagen var en så god ide så vi ville intervjue de som sto bak. Vi spurte dem blant annet om hvorfor de ville ha denne dagen svarene på dette og mer kan dere se her:

Vi har også vært rundt på alle aktivitetene og  tatt både film og masse bilder fra dagen.

Klikk deg gjennom stor bildeserie her:

  • Fuglematgruppa lagde former til fuglematen

 

Vi i dagens mediagruppe synes at dette var en veldig kreativ og interessant dag å kose oss med før Juleferie. Vi håper at dette har bidratt til at både elever og lærere er i godt humor før Jul. 

Takk for idag og God Jul.