SKOLENS JULEKALENDER

Skrim ungdomsskole sin adventskalender er i gang! Skolen har en felles julekalender med koselige ting vi kan gjøre på skolen. I julekalenderen åpnes det en luke hver dag, og lukene inneholder en spennende ting vi for lov til å gjøre/få akkurat denne dagen. Lukene kan inneholde bla. mobiltelefon i friminuttene, film, servering av godsaker, brettspill i biblioteket, justdance i aulaen, etc.

Hittil har skolen åpnet fem luker, og overraskelsene fortsetter helt frem til 24 desember. Skolens julekalender er noe alle elevene er glade i og liker å ha på skolen.

På Instagram og Snapchat- kontoen til Skrim Ungdomsskole, «skrimshms» blir lukene åpnet hver kveld. Vi anbefaler å følge begge kontoene for å holde seg oppdatert på skolens julekalender og felles info til skolehverdagen. 

Skrevet av: Malika Isaeva, 9 trinn