DEN PERFEKTE JULEGAVE

Mange elever ved Skrim ungdomsskole har nok kommet i julestemning nå som snøen har kommet. Mange har også begynt å tenke på hva de skal gi hverandre til jul. Vårt tips er å kombinere alt! Gi kakao som julepresang.

~ Legg alle ingrediensene til den perfekte koppen med kakao i en glasskrukke. Ingrediensene du kan bruke er kakaopulver fra Freia, krem på boks, marsmellows og strøssel. Et annet forslag er ha kakaopulver, sukker, sjokoladebiter og strøssel i krukken. Det eneste vennen trenger å gjøre er å tilsette varmt vann og melk. Hvis vennen din ikke liker eller tåler melk, så tar heller de bare varmt vann i.

Dette er en gave som passer til venner på alle aldre. Du kan gi det til din kjæreste, venn, forelder, søsken eller besteforeldre. 

Vi fra redaksjonen ønsker alle fra Skrim ungdomsskole en god jul!

Skrevet av: Malika, Emilie, Eline, Turid og Natalie fra 9.trinn