HÆRVERK!

Kongsgårdsmoen skole

Hærverk på Kongsgårdmoen skole og Skrim Ungdomskole

I helgen uke 42 ble det gjort hærverk på Kongsgårdmoen skole og Skrim Ungdomsskole. Det som har blitt ødelagt er: takrennene på sykkelskuret, en oppskjært solskjerm, oppskjærte baller, benker, kinahuske og en søppelkasse.

Skrevet av: Malika, Emilie, Turid og Natalie fra 9.trinn

Det har vært hærverk på skolen i sommerferien, men det roet seg hele høsten frem til uke 42. Mulig tidsrom til hærverket er fra fredag ettermiddag til mandag morgen. Alle elevene er sjokkerte og lei seg. Begge skolene samarbeider nå om å finne den/de skyldige.

Saken har blitt politianmeldt og det er ingen mistenkte i saken, men saken er fortsatt under etterforskning. Skolen håper at de som har begått hærverket, eller vet noe om saken sier ifra til Kongsgårdmoen skole eller Skrim Ungdomskole. (De som kommer med informasjon blir anonyme.) Ødeleggelsene dekkes ikke av skolens forsikring fordi den/de skyldige må betale. Dette medfører en utrolig stor økonomisk belastning for skolene.

Begge skolene forteller at det er hyggelig at folk vil bruke området i fritiden sin, men ønsker ikke at noe blir ødelagt.

Informasjon fra saken har vi fått fra Kongsgårdmoen skole og Skrim Ungdomsskole.