UNGDOMMENE ER AVHENGIGE

TikTok er en veldig populær app blant mange ungdommer, og til og med noen voksne mennesker.

TikTok er en app hvor man kan lage videoer, følge trender og danser og mye mer forskjellig gøy. 

Skrevet av: Hava og Mia, 9.trinn

Vi har spurt 8 klasse om hvem som har TikTok. 

I den ene klassen var det 20/22 som hadde TikTok. 

Når man lager en TikTok, så finner man en sound inne på appen, og da kan man begynne å filme. Det er masse forskjellig filtere og man kan ha videoen i forskjellige hastigheter. Man kan også legge ut videoene både for alle og for vennene man har på appen, og lagre dem for seg selv. Det er mange forskjellige muligheter man har når man skal lage video på TikTok. Hvis du vil finne ut om de andre mulighetene, så kan du laste det ned, og lage deg en bruker, og sjekke det ut.

Før så het TikTok  «musical.ly». TikTok er opprinnelig fra Kina. De fleste fra alderen 8 og oppover, har TikTok. Man kan lett bli veldig avhengig av denne appen. Mange advarer om at hvis du laster den ned, kan du bli alvorlig avhengig. Både av å lage videoer, eller å bare se på videoer. Mange som lager videoer, kan bli populær, og vokse fort. Sjansen er større for at du blir populær, hvis du kommer på foryou page. 

Vi anbefaler deg å laste ned TikTok, men pass på sånn at du ikke blir avhengig!