SLIK VAR SKRIMS SKOLEBALL 2019

Lenge hadde vi sett frem til årets ball, og så var det plutselig ferdig for denne gang. Stemninga var høy der alle stod i finstasen klare for en knallbra kveld. 

Tekst: skrimposten
Foto: Tor Olav Moskvil

På forhånd var det mange elever og lærere som jobbet hardt for at vi skulle få en så fin kveld. Blant disse var elevrådet som bidro med å pynte aulaen og bilderommet.

Etter mange år med dårlige dj’er fikk vi i år lov til å være med å bestemme spilleliste selv. Den ble satt sammen av SkrimsHMS etter ønsker fra elevene.

Kvelden startet som vanlig med velkomstdrinker i gangen til gymsalen, etterfulgt av den tradisjonelle polonesen. Dette gikk strålende som vanlig. Da polonesen var ferdig, beveget vi oss etterhvert mot aulaen, klare for deilig kinamat. Maten var veldig god som vanlig, og smakte spesielt godt med lærerne som servitører.

Da alle var blitt gode og mette etter flere påfyll med friterte svineboller, var det tid for å rydde dansegulvet og gjøre klart til disco. Det var endelig på tide å teste spillelista! Den ble tatt imot med blandede følelser, men kvelden ble bra uansett.

Sangliste til ballet

Etter en lang kveld med hyggelige folk, god mat og disco var det til slutt på tide å reise hjem. Vi håper på et like bra ball neste år – eller bedre.

  • Klassebilde 10.klasse

– Takk for et strålende ball!