SKITUR MED 9. KLASSE!

Bilde hentet fra instagrammen til @skrimhms

Fredag 8. Februar var 9. Trinn på skitur til Sachsen. Her kan du få lese om hvordan de hadde det på tur.

Tekst; Skrimposten

Foto; Anne Line Omholt

De startet turen med å gå på ski fra bunnen av Funkelia, mens noen andre tok heisen opp. Da de hadde kommet fram, var det mange av elevene som bygde hopp. Noe som både elevene og lærerne koste seg mye med. Det var mange som datt, men de tok det alle med et stort smil. Selv da en uheldig stakkar fikk skien knekt i to. De som ikke var opptatt med å hoppe, satt og koste seg med grilling i solsteika. De som ikke hadde falt på hoppet ved Sachsen, fikk mer enn nok sjanser da turen ble avsluttet ned Kemnern.

Knall og fall i hoppbakken

Vi spurte Guro og Einar fra niendeklasse om turen. Dette var alt de hadde å fortelle;

Hva var det beste med turen?

– Å hoppe.

Hadde dere det gøy?

– Ja, det var veldig gøy!

Alt i alt, virker det som om 9. Trinn hadde en veldig fin tur.