SKRIMPOSTEN HJELPER DEG: TEST AV PEPPERKAKEDEIG

For å hjelpe deg litt, midt i julestria, har vi i skrimposten nå testet forskjellige pepperkakedeiger for å finne ut hvem som er best. Så kan du kjøpe den som passer best for deg!

Tekst og foto: Skrimposten

Rema1000 – Mesterbakeren

Deigen så litt ekkel ut, og smakte mer som krydderkake enn pepperkakedeig. Den var litt bløt, men var fin å jobbe med bare man brukte mye mel.

Etter vi hadde stekt pepperkakene, var de fortsatt ikke no gode. De smakte brent, selv om de ikke var det.

Vi gir Rema1000 sin pepperkakedeig terningkast 3.

Meny – Pepperkakedeig

Vi ble skuffet over smaken på deigen. Den smakte lite pepperkakedeig, og man kunne kjenne sukkerkornene i deigen. Deigen så bedre ut enn den smakte. På tross av smaken, var den i hvertfall god å jobbe med.

Etter vi hadde stekt pepperkakene smakte de haveflarn i steden for pepperkaker.

Vi gir Meny sin pepperkakedeig terningkast 2.

Coop – Pepperkakedeig

Denne deigen ser ut som karamel. Den er seig, og setter seg i ganen når man spiser den. Denne smakte heller ikke så veldig som pepperkakedeig. Den var heller ikke noe god å jobbe med, fordi den var hard og seig.

Når vi spiste pepperkakene etter steking smakte de greit, men de hadde ikke noe god ettersmak.

Vi gir Coop sin pepperkakedeig terningkast 3.

Kiwi – Berthas Pepperkakedeig

Denne pepperkakedeigen hadde vi store forhåpninger til, men den var ikke like god som vi hadde håpet. Deigen så bra ut, men også her kunne man kjenne, og til og med se sukkerkorna! Det var visst ikke noe spesiellt med denne deigen heller. Den var god å jobbe med da, i hvertfall.

Disse smakte faktisk godt etter steking, og ble testens vinnere på smak. Den ble også testens vinner totalt, med en sterk 4 som terningkast.

 

Vår konklusjon her i Skrimposten ble til slutt: Bak din egen pepperkakedeig, den er best!