SkrimsHMS BRINGER JULESTEMNING TIL HELE SKOLEN

  • I år har tre ansatte på Skrim ungdomsskole gått sammen for å bedre miljøet på skolen og skape god stemning. De kaller seg for Skrims HMS:

H – Helsesøster Berit
M – Miljøterapeut Eva-Synnøve
S – Sosialrådgiver Aina

Tekst og foto: Skrimposten

HMS er et ordspill. HMS betyr vanligvis helse, miljø og sikkerhet. Skrim, derimot, har lagd sin egen vri på dette. De fokuserer på helse, miljø og sikkerhet for elevene. Målet deres er å oppmuntre elevene i hverdagen, og skape et bedre skolemiljø. De håper også å kunne nå ut til flere, gjennom deres kontoer på sosiale medier.

Nå har de laget en kalender for hele skolen, i samarbeid med elevrådet på skolen! Hver dag åpnes det en ny luke i kalenderen. Bak hver luke skjuler det seg en hyggelig overraskelse. Hittil har det vært morsomme aktiviteter som kortspill og visning av disneyfilmer. Det er mye godt i vente, som pepperkaker og gløgg!

Målet med kalenderen er å spre glede og positivitet – kanskje litt klisjé men Eva-Synnøve virker sikker på at det kommer til å fungere.

Folk synes i hvert fall det har vært koselig med musikk i aulaen, de andre aktivitetene har også slått bra an.

Ideen om kalenderen oppstod da Aina og Eva-Synnøve diskuterte ulike opplegg de kunne ha i desember.

Husk å følge med på Instagram og Snapchat for å se hva som skjuler seg bak neste luke, og for å se når mobildagen kommer!

@skrimshms