DAG 6: SIGHTSEEING I BERLIN

Idag har vi hatt en dag i Berlin med mye shopping og sightseeing.

Tekst og foto: Tiril Tiller-Nesset, 10.trinn.

Maleriet over Berlinmuren.

Først på programmet etter frokost var en guidet tur rund i Berlin sentrum. Vi så på severdigheter som Checkpoint Charlie, Brandenburger Tor, Alexanderplatz og Tv-tårnet. Da vi var på Checkpoint Charlie var vi på et museum, The Wall – asisi, hvor vi kunne se på et gigantisk maleri som ga panoramautsikt over Berlinmuren. Etterpå gikk vi til Brandenburger Tor hvor vi tok et bilde av alle elevene. Ved Tv-tårnet på Alexandersplatz fikk vi ca en time fritid – hvor de fleste var innom Primark. Etter denne timen med fritid spiste vi lunsj på Hard Rock Café.

Tvtårnet.

Da vi var ferdige med å spise lunsj fikk vi mange timer med fritid. For de som var ganske lei av shopping fikk nå tilbudet om å gå til Berlin Zoo. Denne dyrehagen har faktisk verdens største utvalg av forskjellige dyrearter.

Sjiraffene i dyreparken.

Etter timene hadde gått spiste vi middag på en restaurant, Kartoffelkiste, før vi gikk den lange turen hjem til hotellet.