TRADISJONEN TRO ARRANGERES SKRIM TRIATLON – I ÅR IGJEN

I dag har det vært Skrim triatlon, eller skal vi si duatlon? Dette har lenge vært en tradisjon på Skrim. Lærerne har arrangert dette helt siden høsten 2010.

Skrevet av Tiril og Stine

Det var en av lærerne – Elling, som hadde denne ideen.

«Det var meg og to andre tidligere kolleger som kom på denne ideen. Vi tenkte at det ville være en morsom utfordring for elever, og noe som kunne være litt spesielt for Skrim ungdomsskole fordi det ikke er så mange andre skoler som har det.»

Tre deler 

Skrim triatlon består av tre ulike deler: først må elevene svømme tvers over Sagrennadammen, så må de sykle derfra og tilbake til skolen, på siste etappe må man løpe en runde i skogen. Løperunden avsluttes med den fryktede «brattbakken».

Overraskende nok, etter denne ekstremt varme sommeren, så lærerne seg nødt til å fjerne svømmedelen. Derfor ble det i år, bare duatlon – løping og sykling.

Vi spurte sekretariatet som satt klare i målområdet om hva de forventet for dagen. De forventet mye kaos, men håpet at folk gjorde sitt beste underveis.

Intervjuer

Vi intervjuet noen av deltagerne da de kom i mål. Vi spurte dem om hva de synes om egen innsats, at det ikke ble svømming, og om det levde opp til forventningene.

Noah fra 10. trinn var førstemann i mål.

Han synes det gikk mye bedre enn forventet, og var usikker på om det hadde gått like bra med svømming. Selv om Noah kom først i mål, var han ikke ensom ute i løypa.

Laila fra 10. trinn

Laila synes det gikk bra, men mener hun kunne gjort det bedre på slutten. Hun synes det beste med dagen er å komme i mål.

Karl Sigurd og Mathias fra 9. trinn.

Karl Sigurd synes det gikk bedre enn forventet, og Mathias synes det gikk sånn som forventet. De var fornøyde med at svømmedelen ble tatt vekk, fordi det var veldig kaldt i vannet.

Giulia fra 8. trinn

Giulia synes løpet gikk bedre enn forventet, men tror hun kunne gjort det bedre.

Vi i skrimposten håper at alle har hatt et strålende triatlon, eller skal vi si duatlon?

Her er en samling bilder fra arrangementet:

  • Informasjon før start