VARMET OPP MED KYLLINGDANSEN

Kampen starter!

Å danse kyllingdansen og macarena var en morsom start på dagen! Alle var med å varmet opp, og humøret var på topp. Gode lag, kostymer og et godt publikum gjorde også resten av dagen til en suksess!

Tekst og foto: Tula H.S Ringstad, 10A

I dag var det balldag på Skrim Ungdomsskole. Skrim Ungdomsskole har balldag to ganger i skoleåret, og det er en dag hvor elevene spiller en eller flere ballspill hele dagen. Denne gangen var det elevrådet som arrangerte balldagen, og elevene spilte kanonball. Hver klasse var delt i to lag, og hver kamp varte i ti minutter.

Før lunsj var det klassene som spilte mot hverandre. Åttende mot åttende, niende mot niende, og tiende mot tiende. Publikum heiet og elevene spilte kjempe bra!

Bøndene i kamp

Etter lunsj var det finale. De lagene som kom til finalen var 8A1 og 8C2, 9C1 og 9C2, og 10B1 og 10B2. Vinneren av åttende klasse spilte mot vinneren av niende, og etter det spilte vinneren av tiende mot vinneren av niende. Laget som vant til slutt var 10B2, som deretter spilte og vant mot lærerne. Det var intense kamper!

Det var noen lag som hadde lagd kostymer fordi det deles ut en kostymepris til det laget med det beste kostymet. Et lag hadde kledd seg ut som bønder, og et annet lag hadde kledd seg ut som hjemløse. I tillegg til å ha kledd seg ut som hjemløse hadde de laget en plakat for å samle inn penger til organisasjonen Fattighuset.

– Vi tenkte større enn skolen, vi ville gjøre noe negativt til noe positivt, og prøve å engasjere andre til å tenke på verden, forteller Frida i 10A fra laget kledd som uteliggere.

Lag 10A2, kledd som hjemløse

Det laget som vant kostymeprisen var lag 10A2, de som var kledd som hjemløse. De vant fordi det var en dypere mening bak kostymet deres.

Det var flere premier. Det var pris for blant annet beste jentespiller og guttespiller, og lag 10B2 som vant, fikk også premie.

Dagen var energifyllt og morsom, og elevene gleder seg til neste gang!

Her er flere bilder fra dagen:

  • Nå skal det varmes opp!