Top 10 spill du kan spille i sommerferien.

Bildene er hentet fra: elgiganten og canyon-news.
Skrevet av: Sebastian 8C og Ivan Kristian 8B.

Her er 10 spill du kan spille på lange kjedelige sommerkvelder.

10. «Mario party serien». En spill serie du helst burde spill med venner eller familie. Det er en spill serie som er basert på brettspill med mange minigames.

9. «Overwatch». «Overwatch» er et online lagbasert skytespill som krever internett. Du må ha litt fritid for å spille «Overwatch», derfor anbefales det ikke mens du er på tur eller mens du er på tur.

8. «Escapist 2». Er et prison escape rpg (role playing game). Det er et bra spill å spille fordi fengslende er så varierende, men det er litt irriterende for du kan få det samme itemene i flere dager, i spillet.

7. «Super smash bros» serien. Det er et party fighting spill. Anbefalt å spille med familie eller venner. Man kan spille som karakter og gamemodes.

6. «Street fighter» serien. «Street fighter» serien er ganske lik smash bros serien i det at dem er fighting spill. Men Street fighter er mer «seriøst» og anbefales og kun spilles med en annen venn istedenfor tre andre.

5. «Fire emblem warriors». «Fire emblem warriors» er et hack and slash type spill, der du spiller som kjente Fire emblem karakter. Hack and slash spill er at hvis man slår noen så slår man 25 andre folk.

4. «Sims» serien (4) I Sims serien så kan du lage din egen «Sim» og få en familie. Du kan kontrollere simmen og familien til simmen.

3. «Undertale». «Undertale» er et rpg spill som tar deg med på en følelses ladd reise. Spillet har over ti slutt sekvenser men har hovedsakelig to hoved endinger. Disse to hoved endingene er når du dreper alt og alle eller viser nåde til alt og alle. Dette spille er ganske visuelt enkelt og er kort. Derfor rekker ikke «Undertale» første plassen.

2. «Naruto ninja storm» serien. «Ninja storm» serien er en serie innen Naruto spill serien. Naruto spill serien skal heldigvis få en nytt spill i serien, nemlig «Naruto to Boruto Shinobi Strikers». Dette spillet skal mest sannsynlig komme ut i 31. august.

1. «Zelda Breath of The Wild». Dette er et av de ultimate kosespillene. Du spiller som Link som skal redde Zelda (of corse). Eller du vet, du kan spille som Link og gå rundt og smacke folk rundt med en pinne eller en gren. Dette spille er massivt avhengig av at du utforsker. Eller du kan kaste utforsking ut gjennom vinduet og prøve og slå Ganon med en pinne og et rustent sverd. Dette spille er det spille vi anbefaler at du prøver på våres sterkeste fordi det har en god del «replay value» som betyr at det er flere ting du kan gjøre i spille.