Fortnite

Fortnite Battle Royale har tatt verden med storm det siste halvåret. Det er ca 3,4 millioner folk som spiller fortnite Battle Royale hver dag!

Skrevet av Tor, Pablo og Julian

Fortnite kom ut den 27 september 2017 og er skapt av firmaet Epic.

Fortnite er et krigs spill der du spiller om å vinne. Du vinner en match av å drepe den siste som står igjen. Battle Royale match består av ca 100 spillere, der du skal starte på en flyvende buss og hoppe til en by eller et sted på kartet av banen du spiller på. Det du må gjøre når du lander er å hente et våpen og drepe de som er rundt deg. Så skal du fortsette med å loote. Og gå inn i sonen, fordi fortnite er nesten som hunger Games, der det er en sirkel som krymper inn og innover i banen, så du må ikke gå inni stormen fordi du mister liv/hp.

Våpen

I Fortnite finnes det forskjellige nivåer på våpnene. Det finnes grå, som er det dårligste, grønn, som er det nest dårligste, blå, som er ganske bra, lilla, som er veldig bra og gull som er det beste. Noen våpen finnes bare i grå, grønn og blå mens noen er bare i lilla og gull. Det finnes også forskjellige variasjoner av våpnene som: shotgun’s, smg’s, A-R’s, snipers og explosives.           Shotgun’s er så å si det beste våpenet i fortnite, viss du treffer headshot, så tar det fra 100-250 damage/HP som er veldig masse, fordi du starter med 100HP, men du kan drikke shield som gir deg enten 25shileld, 50shield eller 100shield.

Bygging

Bygging er en av de viktigste tinga i Fortnite. Det er sånn du beskytter det selv i spillet. Når du spiller Battle Royale, burde du kunne bygge. Fortnite er som Minecraft når det gjelder bygging. Du kan lage dit eget hus får å ikke bli skutt. Så bygging må du kunne, vist du ikke kan det, må du lære deg det. 

Men, bygging er ikke også bare bra får å redde deg selv, men også bra når du skal gå steder i Fortnite. Du kan lage din egen vei på en måte. Bygging er som sakt viktig! Det er noen som har fått en verdensrekord på bygging i Fortnite. Han heter Nick eh 30 på YouTube, han er da verdens raskeste bygger i Fortnite