VÅREN PÅ GODT OG VONDT

Nå er det varmt, snøen har smeltet og solen skinner; det er vår! Sommeren er virkelig ikke langt unna. Nå er syklene tatt frem og vinterklærne pakket vekk. Våren er en herlig tid der naturen våkner til liv og vi får mer energi. Men, våren er også ekstremt stressende. Spesielt for elevene på ungdomsskolen.

Tekst og foto: Tula H.S Ringstad, 10A

Om våren er det mange prøver.

Mange sier at julen er den mest stressende tiden av året, men det stemmer ikke helt for elevene på ungdomsskolen. For dem er våren definitivt den mest stressende tiden. Alle trinnene har prøver og tentamener, og tiende klasse har i tillegg eksamener for første gang. Lærerne gjør alt de kan for å passe på at elevene skal få gode resultater. For elevene hjelper det ikke at det er varmt og fint vær, for de må sitte inne og øve.

Våren er en viktig tid for elevene i tiende klasse. De er i sitt siste år på ungdomsskolen, og skal begynne på videregående til høsten. I forrige uke hadde elevene i tiende klasse på Skrim, prøvemuntlig, som er en muntlig prøve for å øve på muntlig eksamen. Elevene kommer også opp i én muntlig og én skriftlig eksamen, og det er i dag elevene i tiende klasse på Skrim fikk vite hvilket fag de kom opp i i skriftlig eksamen. Elevene var spente, for det er helt tilfeldig hvilket fag man kommer opp i. Derfor må elevene være forberedt på hva som helst, og må jobbe godt.

Skrimposten ønsker alle lykke til!