GJØR DEG KLAR TIL ET FANTASTISK EVENTYR

Bilde: Adrian Madejczyk

Kongsgårdmoen barn og ungdomsteater setter opp nok et fantastisk forestilling 18 til 21 april, og premieren er rett rundt hjørnet! I år setter de opp «Lady Pirates of the Carribean» en musikal om en gjeng med jentepirater som må dra på et undercover oppdrag for å få tilbake en kiste med stjålet gullpenger.

Laget av: Aiva 8A

Nå som premieren er rett rundt hjørnet er det hektisk å få på plass de siste detaljene på scenen og i koreografien. Scenen er bedre enn noensinne og lyd og lys er på plass. Alle sammen er spente og forventningsfulle. I år har vi både nye og gamle skuespillere.

Skuespiller er om en gjeng jentepirater som får brev fra barnehjemmet at alle gullpengene har blitt stjålet av en nådeløs pirat. Jentene drar forkledd som en teatertropp til slottet til guvernøren Don Juan Futon for å undersøke saken. De klarer å komme seg inn og ingen mistenker noe unntatt niesen til Don Juan, Lady Lucretia. I fangehullet sitter det noen pirater som kanskje har en ide om det merkelige som skjer på slottet.

Kongsgårdsmoen barn og ungdomsteater er et teater for barn fra 9 år til 18. Teateret har hatt forestillinger hver vår i flere år. Stykket passer for hele familien.

Billetter kan bestilles her: kbuteateret