En av de mest utfordrende spill ute der!

 

 

Hvis du liker utfordrende spill, da er dette spillet akkurat for deg!

Skrevet av – Selena

Portal er et førstepersons tenkespill, utviklet av Valve software, utgitt i 2007.
Spillet handler om å skyte portal på vegger og gulv.
Karakteren du spiller som er en jente som heter «Chell», hun skal komme seg igjennom mange nivåer for å komme seg til «Glados». Glados er en robot som styrer hele stedet som heter «Aperture Science Enrichment Center». Målet til Chell er å vinne over Glados å komme seg ut av Aperture Science Enrichment Center. Til slutt overvinner Chell, Glados.

I Portal 2 befinner Chell seg i et rom, og hun er i koma i par år, helt til noen vekker henne. Den som vekka henne heter Wheatley, han er en robot, han skulle hjelpe henne for å komme seg ut av Aperture Science Enrichment Center, som var helt ødelagt etter Glados sin «død». På veien for å finne en flykte pod, finner dem Glados, av et uhell skrur Wheatley på Glados.

Når Wheatley og Chell overvinner Glados igjen, tar Wheatley over plassen til Glados og blir ond og prøver å drepe Chell. Glados og Chell blir et lag, og hjelper Chell til å ta ned Wheatley.

Når de kommer til Wheatley skyter Chell en portal til månen og Wheatley blir skutt ut i verdensrommet, og da lar Glados, Chell dra hjem, og ber henne om å aldri komme tilbake.

Spillet ligger her http://store.steampowered.com/app/620/Portal_2/