SKOLEBALL 101: TIPS & TRIKS + QUICK FIXES

Har du tenkt på hvordan elevene på Skrim Ungdomskole kan nyte ballet til det fulleste? Jeg tror at svaret er tips og triks. Nå har du muligheten til å få noen tips og triks som kan hjelpe deg med å nyte ballet, uten å bekymre deg for at noe skal gå galt!

TEKST OG FOTO: FRIDA KJLLER OG MATILDE SPERRUD 10. TRINN

Sliter du med at Leppestiften går av så fort?
Ta på et lag med leppestift som vanlig. Deretter presser du litt tørkepapir ned leppene fordi papiret tiltrekker seg all oljen fra leppestiften. Så tar du litt løspudder på leppene og avslutter med å toppe leppene med enda et lag av den samme leppestiften.
Dette vil hjelpe til med at leppestiften holder seg på plass mye lenger!

Har du kjøpt noen sko som er litt glatte?
Hvis skoene dine er glatte og vanskelige å gå i kan du prøve å spraye løst med hårspray der det er glatt. Dette vil gjøre de mye mindre glatte og mer komfortable å gå med.

Får du fort gnagsår etter en hel kveld med dansing?
Hvis du tar litt deodorant bak på foten og stedene du pleier å få gnagsår, vil det hindre deg i å få gnagsår.

Føler du at parfymen din ikke sitter?
Ta litt vaseline på stedene du påfører parfyme før du sprayer parfymen. Det vil gjøre så parfymen varer mye lenger:).

Her er det nevnt noen tips til ting du kanskje kan ha bruk for å ha med deg på skoleball!

Leppestift.
Etter mat, godteri, dans og morro vil du på et eller annet tidspunkt trenge en liten «fresh up» av leppestift. Derfor er dette ganske gull å ha med seg, du vet aldri når en venninne vil låne heller.

Deodorant.
Etter en hel kveld med dansing og morro vil du føle deg ekkel og svett. Derfor er det alltid lurt å ha med seg en «backup» deodorant for å friske opp litt.

Tyggegummi eller pastiller.
Etter å ha spist god mat, drukket velsmakende drikke og godteri vil du sikkert føle en trang for å friske pusten. Derfor er tyggegummi eller pastiller kjekt å ha!

Hårspenner.
Det er alltid lurt å ha med seg en del hårspenner når du skal på ball. Du vil komme til et punkt der håret ikke sitter som det skal eller bare vil leve sitt eget liv. Da vil du trenge hårspenner! Mest sannsynlig vil du også bli spurt av en rekke venninner om du har hårspenner. Derfor er dette en nødvendig ting å ha.

Lader.
Siden det vil bli tatt en mengde bilder og lignende er det lurt å ha med mobillader. Tiden går fort og før du legger merke til det vil mobilen din være tom for strøm. Bilder der ikke det viktigste med et skoleball, men å nyte øyeblikket.

Hvis du benytter deg av noen av disse tipsene, er det ikke så mye mer du kan gjøre som forberedende før skoleballet. Men vi har fortsatt et siste tips til deg som du kan gjøre når du er på ballet.

Bli kvitt svette hender.
Når det er pardans er det ikke akkurat så gøy å ha klamme hender. Heldigvis finnes det triks for å unngå svette håndflater.
Først og fremst hjelper det å ikke la nervene ta overhånd. Det kan gjøre at du begynner å svette og hendene dine blir klamme.
En annen grunn til at du har klamme hender er rett og slett fordi du er varm. Kroppen svetter for å kjøle seg selv ned. Før du skal danse med en partner kan du skylde hendene dine i iskaldt vann i fem minutter. Det kjøler ned hendene dine og kroppen slipper for å gjøre det selv gjennom svette. For å redusere bruk av vann kan du dyppe hendene i snøen i fem minutter i stedet.

Vi i redaksjonen håper at du fikk noen tips og triks til skoleballet i dag. Ikke glem å ha det morsomt og nyte kvelden. Ved hjelp av disse triksene og tipsene vil du kunne dra på ballet uten bekymringer. Akkurat slik dere elevene på Skrim fortjener. Vi i redaksjonen håper dere benytter noen av tipsene våre og ønsker dere et fantastisk skoleball!