TOWN OF SALEM ET «SPESIELT» SPILL

Skrevet av Ivan Kristian Somby 8B.

Nå skal jeg anmelde Town of Salem og forklare litt enkelt hvorfor jeg elsker dette spillet.

Ok, Town of Salem er ett spill som tar plass i en liten by der mafiaer herjer og ondskapen truer de små landsbyboerne. Dette temaet fikk meg egentlig til og bli ganske så skeptisk. Jeg tenkte at dette må bare være en kopi av parti-spillet spillet mafia. Men da skal jeg si deg at jeg tok jaggu meg feil. Jeg ble helt forelsket i dette spillet. Nå skal jeg si deg kjære leser grunnen til det.

Jeg trenger egentlig bare en setning får å ramse opp grunnen til min kjærlighet får dette spillet. Dette er et spill der du har en rolle og prøver og vinne med mafiaen, landsbyen eller med at din betingelse skjer. Og det er egentlig spille oppsummert på noen få setninger og en setning til hvorfor jeg forelsket meg i dette spillet. Men det holder ikke, så derfor skal ned si litt mer om spillet.

For det første så har hoved spillet (det finnes en DLC pakke også kalt Coven, men den skal jeg ikke skrive noe om) GRATIS browser versjon. Ja du leste ikke feil, spillet kan være fader meg gratis. Det er også rundt 30 roller og spille som, deriblant godfather, janitor og sheriffen. Noen roller som er mine favoritter er arsonist, survivor, medium og veteran.

Spillet er proppa med følelser, som sånn frustrasjon, spenning, moro og sinne. Skaperne hører på fansene og lager noen roller som noen foreslår hvis rollene er mulige. Men nå kommer vi til spillets problem.

Jailor rollen sin avatar

Siden det er et online spill, så lider det av en spesiell sykdom, nemlig «I.S.S.G.T». Dette betyr idiotiske spillere som gamethrower. Disse spillerne ødelegger spillet med og gjøre dumme ting. Noen av de tinga er og skrive ned hele mafia laget når man er mafia selv, drepe noen som er bevist på å være landsbyboer og generelt være dum.

Jailor rollen sin avatar Utenom dette så er spillet bra, noen bugs og litt lagging er det til tider. Man er også avhengig av at de 14 andre spillerne i matchen spiller bra.

Men nå er det på tide og gi Town of Salem en score. Den scoren blir en 7/10 på grunn av gamethrower noen bugs og litt lagging. Noen roller er egentlig helt ubrukelige. Spillet har mye potensiale som må finnes av spillerne. Takk får at du leste dette innslaget.

Bilder er funnet i: Town of Salem wiki.