MORSDAG PÅ SØNDAG

https://pixabay.com/en/mother-s-day-flower-bouquet-rose-337941/

På søndag er det morsdag og man pleier gjøre litt ekstra stas denne dagen. Morsdagen er en hedersdag for mødre, og i år feires det 11. februar. Her er noen tips til hvordan morsdagen blir en ekstra hyggelig dag for hele familien. 

Tekst: Camilla fra 10. trinn

Hva med å overraske mor med en god frokost på sengen? Kaffe, omelett eller noen skiver brød med et godt pålegg er garantert suksess. Hvis du har ekstra tid kan du rydde huset, det hadde hun nok satt veldig stor pris på.

Mor setter nok pris på en liten gave. En blomst, sjokolade eller noe hjemmelaget er fint. Husk at det ikke er størrelsen som teller, men budskapet! Den beste gaven av dem alle er å få mange gode ord og klemmer en dag som denne.

Når man skal feire, er det hyggelig med en kake. Lag gjerne favorittkaken eller kjøp en god kake, så setter hun ekstra pris på omtanken.

Lykke til med planleggingen og god morsdag til alle mødre der ute.