-HVOR ER BRANNSLUKNINGSAPPARATET?!

Vifta til 10C i flammer.

10C sitt kalde klasserom gjorde at en varmeovn tok fyr. Finn ut av hvordan dette gikk nedenfor.

Tekst og foto: Sondre Jakobshaug og Emilia Gudbrandsrud.

Da vi kom på skolen idag tidlig var det fryktelig kaldt i klasserommet. På grunn av dette var det mange som letet etter varmeovn, som vi kunne ha i mellomtiden. Gunn Christl, læreren til 10C, fant en varmeovn i plastikk.

Emilia i 10C fikk ansvaret for å sette på ovnen. Hun plugget den i og trykte på begge knappene for å få på det varmeste. Ovnen ble varm med en gang, og det begynte å ryke veldig mye. Hun dro ut kontakten, fordi det luktet veldig brent. Da hun hadde dratt den ut, så begynte det å ryke svart røyk ut av toppen på ovnen. Hun kunne se flammer på midten av ovnen.

«Det brenner! Hvor er brannslukningsapparatet?!»utbrøt Emilia. De som var inne i klasserommet gikk fort ut i gangen, mens Sondre og Emilia prøvde å finne brannslukningsapparat uten hell. De sa ifra til læreren sin, Gunn Christl, som tok saken i egne hender. Bokstavelig talt! Hun løftet fort opp den brennende ovnen, og løp ut i snøen med den.

Takk til vår fornuftige lærer, Gunn Christl.

Her ligger vifta etter Gunn Christl kasta den i snøen.