UT PÅ TUR ALDRI SUR

Bålkos!

Deilig med mat

Litt søtt må til

I går hadde niende trinn på Skrim ungdomsskole skidag på Heistadmoen. Det snødde veldig mye, og det var ganske surt, men det skulle ikke stoppe dem fra å ha en fantastisk dag!

Tekst: Thea Næss
Foto: Mari Ulleberg Tråstadkjølen

Mange av elevene hadde gledet seg til skidagen, og litt dårlig vær skulle de tåle. «Jeg gleder meg til å være med vennene mine fra parallellklassen hele dagen!» sa en elev. De fikk veldig klabbete ski, så de gikk bokstavelig talt på ski. Det var godt å komme frem til gapahuken og den varme bålkosen. De grilla pølser, marshmallows og annen bålmat. Noen av elevene lagde et hopp, der de viste frem sine akrobatiske kunster. Det ble også snøballkrig.

Alt i alt var det god stemning og godt humør gjennom hele turen, og vi håper at alle koste seg masse!