WORMS BATTLEGROUND, EN KLASSIKER INNEN KAOTISKE SPILL.

 

Worms er en rekke spill laget av Team 17 som handler om meitemark som driver krig i et av de rareste krigsstrategispillene som er ute på markedet. Nå skal vi her på «Skrim gamerne» anmelde dette spillet.

 

Skrevet av Ivan Kristian Somby og Sebastian Berg Juliussen fra 8B og 8C.

Dette er ikke det første Worms spillet. Det første ble lansert i år 1995. Spillet er laget av Team 17. Worms Battleground er et hektisk og kaotisk taktikkspill der du kjemper mot andre spillere med meitemarker som har forskjellige våpen. For eksempel kan du kaste granater, skyte med shotgun, slå med baseballkølle, en bananbombe, to varianter av jetpacks og den mest kjente våpenet esel statuen!

Spille ble lansert i år 2014 og har holdt seg ganske greit. Problemet er at spillet må ofte spilles to eller flere, som da betyr at hvis du ikke har noen og spille med, kan det lett bli kjedelig. Spillet har også en story mode, men den blir fort kjedelig fordi du ikke kan spille to mot hverandre.

Kontrollerne er litt vanskelige og lære seg på begynnelsen, men ellers virker alt greit. Det er ikke noe inputtlag på spillet (ikke som vi ser). (Inputtlag er når det tar en viss tid for spille og reagere etter at du har klikket på knappen).

En 7/10 av oss her på «Skrim gamerne.» Grunnen er at den er for avhengig av multiplayer og får få modes. Den nyeste versjonen heter Worms W.M.D.

Alle personene og bildene tilhører deres personlige eiere og er kun brukt til reklamering og kritisering.

Team17 announces Worms Battlegrounds for Xbox One and PS4