‘A BAD MOMS CHRISTMAS’

Kilde: https://goo.gl/images/YNK4hT

Det er snart desember! Tiden for varm kakao, ild i peisen og familietid. Den lattervekkende nye komediefilmen ‘A bad moms Christmas’ er den perfekte måten å komme i julestemning på.

Tekst: Frida Kjeller, 10.trinn

‘A bad moms Christmas’ er oppfølgeren av den like underholdende filmen ‘Bad moms’. Hovedrollene blir fremført av de suverene skuespillerinnene Mila Kunis som spiller Amy, Kristen Bell som spiller Kiki og Kathryn Hahn som spiller Carla.

Kilde: https://goo.gl/images/ZYTH9F

I ‘Bad moms’ blir du introdusert til tre mødre som er lei av presset om å være en «perfekt mor». De slår seg sammen og beslutter seg for å være mødre på sine egne premisser.
‘A bad moms Christmas’ er nok en gang disse tre mødrene lei av stress, spesielt rundt juletid. I filmen snakker de om at de ikke lenger gidder å være den «perfekte mor» som gjør alt de pleier om julen; kjøpe- og pakke julegaver, bake julekaker, pynte, osv. De vil ha en rolig og utradisjonell jul som de kan nyte, uten stress. Dette blir plutselig vanskelig når mødrene deres kommer til byen for å feire jul med dem. Amy (Mila Kunis) har en pågående kamp med sin pirkete mor Ruth, som blir spilt av Christine Baranski.
Ruth er en krevende perfeksjonist som vil gjøre alt med jula ‘over-the-top’, noe som strider imot Amy’s ønske om en avslappet jul.

Kilde: https://goo.gl/images/8gcpi8

Denne humoristiske filmen er full av morsomme replikker og koselige scener som får deg i julestemning på null komma niks. En perfekt film å se med venner og familie.

Lag popcorn, pakk deg inn i tepper, len deg tilbake og nyt filmen!

 

(Husk: 15 års aldersgrense pga. noe grov humor).