FORELDREKVELD

Hele gjengen i saltgruvene

I går, mandag 16. oktober, ble det arrangert foreldrekveld med toleransereise som tema for 10. klasses foreldre på Skrim ungdomsskole.

Tekst og foto: Thea Næss og Matilde Sperrud

Elevene på trinnet hadde blitt delt inn i grupper og fikk tildelt et tema å snakke om. Sondre Jakobshaug og Elene Dahlskås Elsetrønning leste et dikt hver. Etter alle hadde snakket om sitt tema viste vi frem mediagruppa sin film. Vi jobber med å få lagt ut filmen her på skrimposten.no.

Det ble delt ut tre diplomer etter turen. Den ene gikk til Sondre Jakobshaug fordi han hadde en veldig positiv innstilling til hvem han ville komme på rom med og han bidro godt til fellesskapet. «Bare sett meg på et rom. Jeg vil bli overraska!» sa han med et smil.
De to andre gikk til Marius Bergum og Martin Lie Viken fordi de hadde vist eksemplarisk oppførsel og hjulpet til med å lempe kofferter. De hjalp også veldig godt til med rydding, og bidro generelt godt til felleskapet.

Vi håper at foreldrene fikk et godt innblikk i hva vi gjorde, og takker for en fin tur!