DAG 2: BUSSTUREN FØLTES UT SOM EN EVIGHET

Da var tiden kommet for å kjøre til Polen. For en variert tur!

Tekst og foto: Emilie R. Grette og Emilia G. Torstensen

Idag tidlig måtte vi møtes opp til frokosten seinest klokka 08:30. Lærerne gikk rundt og sjekket om vi var våkne ca. 08:00. Flesteparten møtte opp i god tid før de måtte. Til frokosten var det like mye mat å velge i, som det var på middagen dagen før.

Etter frokosten gikk vi hvert til vårt, for å pakke tingene våres. Da vi var ferdige med å pakke hadde vi fritid frem til vi skulle gå av båten.

Mange ulike sovestiler…

Vi møtte opp ved bufféten. Det var veldig varmt, og det tok lang tid før vi kom av båten. Da vi kom ut av båten måtte vi sitte å vente på bussen. Dette tok ca. én times tid. I løpet av denne timen satt vi oss for å høre på musikk og skravle. Deler av grunnen til at det tok så lang tid var fordi vi skulle kjøre kolonne med Hvittingfoss-skolen ned til Polen.

Litt aktivitet ble det også der vi stoppet.

Vi stoppet flere ganger i løpet av denne turen. Vi stoppet på steder der det var muligheter for å gå på do, og å kjøpe mat og drikke.

Da vi passerte veiene til Polen, merket vi stor forskjell. Veiene i Tyskland og Norge er mye bedre! Det føltes ut som om vi kjørte på en grusvei. Vi skal aldri klage på norske veier noen gang igjen!

Bursdagsbarnet

Vi har også ett bursdagsbarn på bussen. Emilie Rønningen Grette har bursdag. Vi sang for henne og det var trivelig stemning hele veien.

Litt før 22:00 var vi framme på hotellet. Der fikk vi poteter, salat og noe kjøtt. Maten var ganske god. Det var kun 1 porsjon per person, og det var ikke alle like fornøyd med. Utdelingen av romkortene gikk greit, og det var store, fine rom på hotellet.