-LÆRINGSBRETT ER JO BRA DET!

Onsdag den 6. September fikk vi på Skrim Ungdomskole besøk av studenter fra høyskolen i Sørøst Norge. Disse studentene var nysgjerrige på hvordan skolen bruker iPad som læringsverktøy i skoletiden.

Alt startet med et møte på Kongsgårdmoen skole. Møtet begynte med at elevene Laila Siri Ernst og Håkon Gravningen Johanessen, fortalte litt om populære apper de likte å bruke til skolearbeid. De ga også instrukser på hvordan man bruker appene. Deretter ga rektor Johnny J. Gangsøy en presentasjon om hva skolen vil oppnå og hvordan skolen skal være.

Etter de hadde vært på Kongsgårdmoen skole gikk alle ned til Skrim Ungdomskole og fikk en omvisning rundt i klasserommene. Her fikk studentene muligheten til å få snakke og stille spørsmål til både lærere og elever om verktøyet. Vi intervjuet noen av gjestene og fikk mange positive tilbakemeldinger.

En av gjestene var Jan Hauge. Han syntes at vår arbeidsmåte var veldig spennende og ville vite mer om dette. Han hadde veldig positive tanker og gledet seg til å få vite mer. Studenten forventet at han ville kunne se hva han akkurat hadde blitt fortalt om møte,  i klasserommet. Han var også veldig nysgjerrig på hvordan vi som elever likte å bruke iPad.

Morten Ranheim Nyhus syntes at Skrim virket som en fin skole med store muligheter. Han syns det var kult at vi brukte læringsbrett på skolen. Han var også spent på å vite hvordan vi bruker det og hva vi bruker det til.

Vi syntes at studentene virket interesserte og spente og vi tror de hadde en del spørsmål som søkte svar. Derfor både håper og tror vi at studentene fikk svarene de lette etter, i tillegg til at de hadde ett flott  besøk på skolen vår.